Hvad er Semo?

Semo er resultatet af en snak om, hvorfor det skal være så dyrt at få lavet en professionel hjemmeside. Når vi ser udbuddet i markedet, starter priserne ofte ved 15-20.000 kr. Det kan også være helt fair, når hjemmesiden indeholder mange funktioner, der er programmeret specifikt til kunden. Der hvor vi ikke synes, det er fair, er når mindre virksomheder uden behovet for en stor og avanceret hjemmeside stadig bliver afkrævet 15-20.000 for en enkel hjemmeside. At lave en enkel, funktionel og præsentabel hjemmeside er ikke raketvidenskab, og bør ikke koste det samme som en stor og avanceret hjemmeside.

Vi har beskæftiget os med online løsninger siden 1996 og har gennem vores erfaring og viden effektiviseret vores arbejdsgang, og skåret ind til benet – derfor kan vi i dag levere en enkel, funktionel og præsentabel hjemmeside til kun kr. 6.000,-

Har du brug for en hjemmeside, der kræver ekstra programmering/funktionalitet, hjælper vi dig gerne. Kontakt os for at høre nærmere omkring priser og muligheder.

Semo er en del af reklamebureaet PR3 – en forretning baseret på det vi kalder “jyske værdier”, det betyder blandt andet, at vi ikke falder for fristelsen til at bruge smarte reklameord og -vendinger, men derimod taler i et forståeligt sprog, så vores kunder er med på, hvad der snakkes om.

Semo